Skip to main content

Nog iets meer dan een week… en dan is het zover. De eerste Internationale Week van het Werkgeluk. Met meer dan 600 handtekeningen onder het Werkgelukmanifest zetten we in Nederland grote stappen op het gebied van meer werkgeluk in organisaties. Tenslotte hebben al deze 600 mensen met elkaar afgesproken actie te ondernemen om werkgeluk normaal te maken!

We weten niet helemaal precies hoeveel organisaties in Nederland iets organiseren -niet iedereen meldt zijn of haar evenement aan- maar op ons lijstje staan sowieso meer dan 50 initiatieven. En dat voor het eerste jaar! Hoe cool is het, dat dit initiatief met zoveel enthousiasme is ontvangen en dat zoveel mensen en organisaties er al mee aan de slag gaan? Dat er tijdens de Week van het Werkgeluk allerlei dingen lopen, ook zonder dat wij er direct bij betrokken zijn. Daar worden we echt blij van, want dat is precies ons doel: zoveel mogelijk mensen en bedrijven aanhaken, zodat het onderwerp nu echt groot op de agenda komt te staan.

Inmiddels kan je door het hele land bedrijven bezoeken om te horen hoe zij werkgeluk vorm geven: je kan langs bij Hutten Catering, bij Guidion, het Parktheater, Noorderlink, Rever InterieurprojectenLean Consultancy Group en Driessen HRM om bij hen binnen te kijken hoe zij werkgeluk vorm geven. En verder kan je overal workshops en masterclasses volgen over werkgeluk, je kan je aanmelden via de agenda op de website van de Week van het Werkgeluk. En we zijn blij dat Great Place to Work zich als partner heeft verbonden aan de Week van het Werkgeluk. Lees hier het interview dat we hielden met René Brouwers, de directeur.

Kortom, happy units hier. We hopen je te ontmoeten tijdens de Week van het Werkgeluk. Ben je erbij?

Leave a Reply