Skip to main content

Personality Poker Training – in het Nederlands

Alles wat je nodig hebt!

Dank je wel dat je de Personality Poker Starter Kit hebt gekocht. Op deze pagina vind je alles om je eerste Personality Poker sessie perfect te laten verlopen. Deze pagina is een initiatief van Stephen Shapiro, ontwikkelaar van Personality Poker, in samenwerking met Happy Office in Nederland. De digitale materialen krijg je via deze website, Happy Office stuurt je 5 decks Nederlandstalige kaarten toe. Een van de kaarten heeft een stickertje over de tekst (i.v.m. typefout). Heb je meer kaarten nodig? Onderaan de pagina vind je een link om extra kaarten te bestellen, zowel Nederlands als Engelstalig. Je vind ze ook in de Happy Office Shop.

 

Over Stephen Shapiro

Stephen Shapiro is thought leader bij het verbeteren van innovatieprocessen, hij weet wat leiders nodig hebben om de uitdagingen in hun business het hoofd te bieden. Na 15 jaar bij Accenture en het publiceren van zijn eerste boek, 24/7 innovation, werd hij full time adviseur en spreker. Daarna heeft hij nog vier andere boeken geschreven, waaronder Personality Poker in 2010. Bekijk Stephens visie op innovatie in de video hiernaast.

Trainingvideo’s

In deze eerste trainingsvideo legt Stephen de basis van het spel uit.

In de tweede video vertelt Stephen over Personality Poker spelen met grote groepen.

In de derde video wordt uitgelegd wat de kleuren van de kaarten betekenen.

Over team, organisatiecultuur en Personality Poker.

In de laatste video behandelt Stephen hoe je met kleine groepen Personality Poker speelt.

In de video hiernaast geeft Stephen een sessie Personality Poker van 45 minuten, aan een grote groep, tijdens een Woohoo Conferentie in Kopenhagen.

Overige materialen