Het team

Het team

happinessbureau

Fennande van der Meulen

Profiel

happinessbureau

Maartje Wolff

Profiel

Onze partners

“Het HappinessBureauadviseert en ondersteunt bedrijven en organisaties die het werkgeluk van hun werknemers willen vergroten, door middel van advies, training, coaching, onderzoek, publicaties, presentaties en het organiseren van events over gelukkig werken. Op 28 maart 2017 organiseren Happy Office en het HappinessBureau het tweede Happy People Better Business-event in Den Haag.”

Toptimism at work helpt organisaties, teams en medewerkers om met energie en plezier op topniveau te werken. Door het stellen van de juiste vragen en begeleiding in de vorm van coaching, advies en inspiratiesessies creëert Toptimism licht, lucht en bewegingsruimte voor organisaties, teams en medewerkers.”

Woohoo Inc. is een toonaangevend internationaal expert op het gebied van werkgeluk. Woohoo is gevestigd in Denemarken en geeft keynotes, workshops en management trainingen aan klanten over de hele wereld, waaronder Ikea, Lego en Accenture. Happy Office is één van de Nederlandse partners van Woohoo inc. In juni 2016 hebben we in Kopenhagen de driedaagse Happiness at Work-training gevolgd aan de Woohoo Academy.

‘We want to create a world where happiness at work is the rule and not the exception’

“Onno Hamburger is oprichter van Gelukkig Werken. Als één van de eersten in Nederland combineerde hij werk en geluk. Zijn Gelukkig Werken-workshops worden al jaren succesvol toegepast bij veel verschillende organisaties, zowel in de profit als non-profit sector. Eind 2014 is één van deze interventies, ‘Amphia floreert’ door het Ministerie van SZW uitgeroepen tot ‘Best Practice’. Begin 2016 volgden wij bij Onno de opleiding tot Gelukkig-werken Teamcoach.”

“”Roger Rutten van Management by horses onderzoekt drijfveren met de Energy Drives scan en coacht teams en professionals, samen met paarden. “Met een paard kom je sneller tot de kern, doordat paarden streven naar balans in de kudde, en elke disbalans direct wordt opgemerkt. De paarden pikken de gevoelens van mensen met zo feilloos op en helpen je je eigen dieper liggende gevoelens te begrijpen.” Een heel bijzondere ervaring, kunnen we uit de eerste hand vertellen…