Het team

Het team


Fennande van der Meulen

“Ik geloof dat organisaties beter functioneren als het floreren van medewerkers centraal staat, het heeft een positief effect op zowel het leven buiten het werk van mensen, als op het resultaat van de organisatie, betrokkenheid, winst, klanttevredenheid.”

Profiel


Maartje Wolff

“We zien dat het werkt wat we doen, dat mensen na onze workshops en programma’s zelf de regie nemen en daadwerkelijk in staat zijn zelf te werken aan hun werkgeluk en daar positieve resultaten mee te boeken. Daar doen we het voor en daar word ik erg gelukkig van.

Profiel

Happy Office partnership

Partners met een missie

Gelukkig zijn, dat willen we allemaal. En aangezien we het grootste deel van ons wakkere leven doorbrengen op ons werk, is het belangrijk dat ons werk bijdraagt aan ons geluk. Het is daarom onze missie een bijdrage te leveren aan meer werkgeluk en betrokkenheid in Nederland en daarbuiten. Dat kunnen we natuurlijk niet alleen. Daarom werken we actief samen met partners met eenzelfde missie. Wil jij bijdragen aan meer werkgeluk voor je klanten of collega’s en dat doen samen met een ervaren team? Neem dan contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Wat houdt het partnership in?

Als partner van Happy Office helpen wij je op weg om je eigen business op te bouwen als werkgeluk-expert, of om als CHO aan de slag te gaan binnen een organisatie. Met samen meer dan 30 jaar ervaring als ondernemer, marketeer, (intern) communicatie- en organisatieadviseur, kennen we de valkuilen en do’s & don’ts van betrokkenheid en interne communicatie.

Voordat je partner kunt worden volg je eerst de opleiding tot werkgeluk-expert, zodat je kennis op niveau is om zelf aan de slag te gaan. Als partner:

 • heb je ongelimiteerd toegang tot het gebruik van onze workshop-materialen, presentaties, interactieve games, en onze uitgebreide databank met wetenschappelijke en populaire artikelen, video’s, best-practices, ideeën, interviews en boeksamenvattingen;
 • krijg je korting op de training Ondernemerschap & Personal Branding die we jaarlijks geven;
 • kun je ervoor kiezen met korting advies en ondersteuning van ons te krijgen voor het opbouwen van jouw praktijk of het duurzaam bouwen aan werkgeluk binnen jouw organisatie op het gebied van ondernemerschap, branding en communicatie. Daarnaast delen we graag onze kennis op het gebied van werkgeluk, employee engagement en employer branding met jou;
 • kun je onze tools als het Happy Purpose of Choose Happiness@Work game en de Happiness Planner met korting aanbieden aan jouw klanten of gebruiken binnen je team
 • ben je onderdeel van het netwerk van partners, die eens per kwartaal bij elkaar komen om nieuwe (wetenschappelijke) inzichten te bespreken en elkaar te inspireren. Met het netwerk delen we een besloten Slack-groep.
 • Voor het partnerschap betaal je een vast bedrag per maand. Wil je er meer over weten, neem dan contact met ons op.

  Happy Office werkt samen met

  Woohoo Inc. is een toonaangevend internationaal expert op het gebied van werkgeluk. Woohoo is gevestigd in Denemarken en geeft keynotes, workshops en management trainingen aan klanten over de hele wereld, waaronder Ikea, Lego en Accenture. Happy Office is één van de Nederlandse partners van Woohoo inc. In juni 2016 hebben we in Kopenhagen de driedaagse Happiness at Work-training gevolgd aan de Woohoo Academy.

  ‘We want to create a world where happiness at work is the rule and not the exception’

  “Onno Hamburger is oprichter van Gelukkig Werken. Als één van de eersten in Nederland combineerde hij werk en geluk. Zijn Gelukkig Werken-workshops worden al jaren succesvol toegepast bij veel verschillende organisaties, zowel in de profit als non-profit sector. Eind 2014 is één van deze interventies, ‘Amphia floreert’ door het Ministerie van SZW uitgeroepen tot ‘Best Practice’. Begin 2016 volgden wij bij Onno de opleiding tot Gelukkig-werken Teamcoach.”

  Happy Brain Science combineert de wetenschap van werkgeluk met interactiviteit met het Choose Happiness at work- spel. Met dit spel ga je met je team of medespelers in gesprek over het oplossen van realistische vraagstukken rondom werkgeluk en issues die spelen op de werkvloer. Het spel is vaak onderdeel van onze programma’s en spelen we regelmatig op congressen en events. Wil je meer weten over het spel of het bestellen? Neem dan contact met ons op.